Rólam

Számomra a mozgás nem csupán egy tevékenység, hanem életmód és egészségforrás is!

Célom az, hogy megtanítsam az embereket helyes mozgásmintával mozogni, javítsam a tartásukat, felkészítve őket a mindennapos terhelésre, és segítsek az egészséges életmód kialakításában. 

Személyre szabott edzésprogramokkal, rehabilitációs kezelésekkel minden esetben preventív megközelítéssel segítek mindenkit abban, hogy felfedezze saját testének képességeit, és élvezze a fájdalommentes mozgás örömét.


Tanulmányaimat az IWI Nemzetközi Fitness Iskolában végeztem, ahol sikeresen szereztem Fitness Instruktori, Személyi Edzői, Korrektív Tréneri, Preventív Gerinc és Stretching tréneri, Táplálkozás és Sporttáplálkozási képesítéseket, valamint mélyítettem el táplálkozási és sporttáplálkozási ismereteimet több alapképzésen. 

Több éves sportmúlttal rendelkezem, és már több mint 18 éve a sport az életem fontos része, az életemet a mozgás iránti szenvedély vezérli. 

Legyen szó személyi, csoportos vagy rehabilitációs edzésről, preventív szemlélettel tartok minden órát. 

Szolgáltatásom célja az, hogy segítsem az embereknek elérni az általuk kitűzött célokat, és kialakítani egy egészséges és boldog életmódot.